Apartmani Brela - Privatni smještaj - apartmani uz More

Apartmani Brela - Privatni smještaj

Makarska rivijera ► Brela ► Apartmani
 • Apartmani uz more Brela - Makarska riviera
od 2 - 5 osoba
Apartmani LIDIJA / 1. floor / moderno opremljena kuća za iznajmljivanje nalazi se uz samo more i plažu u Brelima. Apartmani su udaljeni svega 10 metara od prekrasne pješčane plaže i centra Brela. Raspolaže s 4 moderna apartmana od kojih 2 apartmana za 2 + 2 osobe, 1 studio apartman za 2 osobe i 1 apartman za 4 + 1 osobu.

Udaljenost od mora: 10 m
Udaljenost od plaže: 10 m
Udaljenost od centra: 0 m
od 100 - 150 € dnevno
 • Apartmani uz more Brela - Kuća Ante
za 3 + 2 osobe
Kuća ANTE / 50 m2 / prizemlje / Kuća za iznajmljivanje nalazi se u blizini mora u Brelima udaljen samo nekoliko koraka od plaže, restorana, trgovina, caffe barova i zabavnih sadržaja. Kuća se sastoji od jedne trokrevetne spavaće sobe + dnevne sobe + kuhinje + 2 kupaonice / wc-a i terase s jacuzzijem i pogledom na more. Kuća je u potpunosti ograđena, gostima je na raspolaganju besplatni privatni parking.
Udaljenost od mora: 40 m
Udaljenost od plaže: 40 m
Udaljenost od centra: 2500 m
od 100 - 160 € dnevno
 • Apartmani Brela uz more - Apartman Josip A1
 • Apartmani uz more Brela - Apartman Josip A1
za 2 + 1 osoba
Apartman JOSIP - A1 / 32 m2 / prizemlje / Studio apartman za iznajmljivanje nalazi se u blizini mora u Brelima udaljen samo nekoliko koraka od plaže, restorana, trgovina, caffe barova i zabavnih sadržaja. Apartman se sastoji od dvokrevetne spavaće sobe + kupaonice / wc-a + balkona i kuhinje na balkonu.. Gostima je na raspolaganju besplatni privatni parking.
Udaljenost od mora: 30 m
Udaljenost od plaže: 30 m
Udaljenost od centra: 100 m
od 44 - 69 € dnevno
 • Apartmani Brela uz more - Apartman Josip A2
 • Apartmani Brela blizu plaže - Apartman Josip A2
za 2 + 1 osoba
Apartman JOSIP - A2 / 32 m2 / prizemlje / Studio apartman za iznajmljivanje nalazi se u blizini mora u Brelima udaljen samo nekoliko koraka od plaže, restorana, trgovina, caffe barova i zabavnih sadržaja. Apartman se sastoji od dvokrevetne spavaće sobe + kupaonice / wc-a + balkona i kuhinje na balkonu.. Gostima je na raspolaganju besplatni privatni parking.
Udaljenost od mora: 30 m
Udaljenost od plaže: 30 m
Udaljenost od centra: 100 m
od 44 - 69 € dnevno
 • Apartmani Brela uz more - Apartman Josip A7
za 2 - 3 osobe
Apartman JOSIP - A7 / 47 m2 / 2. kat/ Apartman za iznajmljivanje nalazi se u blizini mora u Brelima udaljen samo nekoliko koraka od plaže, restorana, trgovina, caffe barova i zabavnih sadržaja. Apartman se sastoji od 1 dvokrevetne spavaće sobe + dnevne sobe + kuhinje + kupaonice / wc-a i terase s pogledom na more. Gostima je na raspolaganju besplatni privatni parking.
Udaljenost od mora: 30 m
Udaljenost od plaže: 30 m
Udaljenost od centra: 100 m
od 66 - 126 € dnevno
 • Apartmani Brela uz more - Apartman Josip A8
za 4 osobe
Apartman JOSIP - A8 / 90 m2 / 2. kat / Apartman za iznajmljivanje nalazi se u blizini mora u Brelima udaljen samo nekoliko koraka od plaže, restorana, trgovina, caffe barova i zabavnih sadržaja. Apartman se sastoji od 2 dvokrevetne spavaće sobe + dnevne sobe + kuhinje + 2 kupaonice / wc-a + balkona i terase s pogledom na more. Gostima je na raspolaganju besplatni privatni parking.
Udaljenost od mora: 30 m
Udaljenost od plaže: 30 m
Udaljenost od centra: 100 m
od 90 - 174 € dnevno