Apartmani Hrvatska - Tučepi apartmani za iznajmljivanje

Apartmani Tučepi - Privatni smještaj

Apartmani Tučepi Apartmani
za 2 - 6 osoba
Apartmani Ivo / nalaze se u samom centru Tučepa, udaljeniu svega nekoliko koraka od mora i šljunčane plaže. Rasplaže sa 3 suvremeno opremljena apartmana visoke kvalitete, 1 apartman za 2+2 osobe i 2 apartmana za 4 + 2 osobe. Svi apartmani raspolažu s klima uređajem, SAT-TV i WiFi internetskom vezom. Apartmani Ivo također raspolažu s vlastitim parkingom i garažom s 2 parkirna mjesta.
Udaljenost od mora: 50 m
Udaljenost od plaže: 50 m
Udaljenost od centra: 0 m
od 55 - 150 €
  • Apartmani uz More Tučepi - Apartman Ane
za 4 + 2 osobe
Deluxe Apartman Ane / 100 m2 / 2. kat / Novosagrađen luksuzno opremljen apartman nalazi se u centralnom dijelu Tučepa, udaljen samo 5 metara od mora i prekrasne šljunčane plaže. Apartman raspolaže sa 2 dvokrevetne spavaće sobe, dnevnom sobom, kuhinjom, 2 kupaonice i velikom terasom s prekrasnim pogledom na more. U prizemlju kuće nalazi se restoran s bogatom ponudom dalmatinskih specijaliteta.
Udaljenost od mora: 5 m
Udaljenost od plaže: 5 m
Udaljenost od centra: 0 m
od 120 - 240 €
  • Apartmani uz More Tučepi - Apartman Antonela
za 4 + 1 osobu
Apartman Antonela / 80m2 / 4. kat / nalazi se u centralnom dijelu Tučepa, udaljen samo 5 metara od mora i prekrasne šljunčane plaže. Apartman raspolaže sa 2 dvokrevetne spavaće sobe, dnevnom sobom, kuhinjom, kupaonicom i velikom terasom s prekrasnim pogledom na more. U prizemlju kuće nalazi se restoran s bogatom ponudom dalmatinskih specijaliteta.
Udaljenost od mora: 5 m
Udaljenost od plaže: 5 m
Udaljenost od centra: 0 m
od 87 - 162 €
  • Apartmani Tučepi za 2+2 osobe - Apartman Marko a1
za 2 + 2 osobe
Apartman Marko - A1 / 45 m2 / prizemlje / Novosagrađen luksuzno i moderno opremljen apartman nalazi se u centralnom dijelu Tučepa, udaljen samo 1 minutu hoda od mora i prekrasne šljunčane plaže. Apartman raspolaže sa dvokrevetnom spavaćom sobom, dnevnom sobom, kuhinjom, 2 kupaonice i 2 balkona. Privatni parking ipred kuće.
Udaljenost od mora: 100 m
Udaljenost od plaže: 100 m
Udaljenost od centra: 0 m
od 60 - 102 €
  • Apartmani Tučepi za 2-5 osoba - Apartman Marko A2
za 2 + 3 osobe
Apartman Marko - A2 / 86 m2 / prizemlje / Prostran i kvalitetno opremljen apartman nalazi se u centralnom dijelu Tučepa, udaljen samo 1 minutu hoda od mora i prekrasne šljunčane plaže. Apartman raspolaže sa dvokrevetnom spavaćom sobom, dnevnom sobom, kuhinjom, kupaonicom, velikom terasom i balkonom. Privatni parking ipred kuće.
Udaljenost od mora: 100 m
Udaljenost od plaže: 100 m
Udaljenost od centra: 0 m
od 60 - 126 €
  • Apartmani uz More Tučepi - Apartman Monika A1
za 4 + 2 osobe
Apartman MONIKA - A1 / 50 m2 / 2. kat / Novosagrađen luksuzno opremljen apartman nalazi se u Marini u centralnom dijelu Tučepa, udaljen samo 20 metara od mora i prekrasne šljunčane plaže. Apartman raspolaže sa 2 dvokrevetne spavaće sobe, dnevnom sobom, kuhinjom, 2 kupaonice i velikom terasom s prekrasnim pogledom na more. U prizemlju kuće nalazi se restoran s bogatom ponudom dalmatinskih specijaliteta.
Udaljenost od mora: 20 m
Udaljenost od plaže: 50 m
Udaljenost od centra: 0 m
od 96 - 180 €
  • Apartmani uz More Tučepi - Apartman Monika A2
za 4 + 2 osobe
Apartman MONIKA - A2 / 70 m2 / 3. kat / Novosagrađen luksuzno opremljen apartman nalazi se u Marini u centralnom dijelu Tučepa, udaljen samo 20 metara od mora i prekrasne šljunčane plaže. Apartman raspolaže sa 2 dvokrevetne spavaće sobe, dnevnom sobom, kuhinjom, 2 kupaonice i velikom terasom s prekrasnim pogledom na more. U prizemlju kuće nalazi se restoran s bogatom ponudom dalmatinskih specijaliteta.
Udaljenost od mora: 20 m
Udaljenost od plaže: 50 m
Udaljenost od centra: 0 m
od 120 - 216 €
  • Tučepi Kuća s jacuzzijem za 6 osoba - House Filipeti
za 4 + 2 osobe
Haus FILIPETI / 78 m2 / Kuća s bazenom za iznajmljivanje nalazi se u gornjim Tučepima u zaseoku Šimići, u mirnom zaseoku poviše Tučepa u podnožju planine Biokovo, okružena maslinicima, borovom šumom i mediteranskim biljem. pruža privatnost i miran odmor. Kuća raspolaže s 2 dvokrevetne spavaće sobe + dnevnom sobom + kuhinjom + kupaonicom / wc-om. + balkonom i terasom s jacuzzijem
Udaljenost od mora: 1000 m
Udaljenost od plaže: 1000 m
Udaljenost od centra: 1500 m
od 96 - 192 €
  • Apartmani za 2 osobe Tučepi - Apartmani Mate
za 2 - 6 osoba
Apartmani Mate / nova lijepa moderna kuća u samom centru Tučepa, udaljena 100 m od prekrasne šljunčane plaže i marine. Rasplaže sa 5 suvremeno opremljena apartmana i 1 dvokrevetnom sobom:, 4 apartmana za 2+2 osobe, 1 apartmana za 4+2 osobe i 1 dvokrevetna soba. Svi apartmani raspolažu s klima uređajem, SAT-TV i WiFi internetskom vezom. Apartmani Mate također raspolažu vlastiti parkingom.
Udaljenost od mora: 40 m
Udaljenost od plaže: 40 m
Udaljenost od centra: 250 m
od 25 - 113 €
  • Apartmani uz more Tučepi - Apartmani Šimić
za 2 - 4 osobe
ApartmanI Šimić / nova lijepa moderna kuća, nalazi se u južnom dijelu Tučepa tik uz najljepšu šljunčanu plažu na Makarskoj rivijeri. Rasplaže sa 6 suvremeno opremljena apartmana visoke kvalitete. za 2 - 4 osobe. Apartmani imaju vlastiti parking ispred kuće. Sa balkona se pruža prekrasan pogled na more i otoke Hvar i Brač

Udaljenost od mora: 5 m
Udaljenost od plaže: 5 m
Udaljenost od centra: 200 m
od 36 - 120 €